Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

галичанка

gazeta.lviv.ua

Понеділок, 29 грудня 2014, 12:44

"Галичанка" очолила турнірну таблицю Суперліги

галичанка

Вчора, 28 грудня, гандболістки львівської «Галичанки» обіграли принципового суперника – ужгородські «Карпати» і вивели свою команду на перше місце Суперліги.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ринку "Шувар".

Підсумковий рахунок матчу – 25:23 на користь львів’янок.

Для обох команд матч складався з перемінним успіхом. По ходу першого тайму «Галичанка» програвала з різницею у чотири голи – 5:9, однак до завершення першої 30-хвилинки вихованки Василя Козаря зуміли наблизитися до суперниць 8:9.

У другій половині гри «Галичанці» вдалося перехопити інціативу і вийти вперед. Лідерські якості у господарок продемонструвала Ірина Стельмах, яка забивали кілька дуже важливих голів. У підсумку господаркам таки вдалося втримати перевагу, хоча інтрига у матчі зберігалася до останніх секунд.

Загалом, у цій грі головні тренери обох команд Василь Козар та Валерій Войналович не могли розраховувати на усіх ключових гравців своїх команд – у «Галичанки» через травми не зіграли Леся Смолінг та Тамара Смбатян, а у «Карпат» по ходу матчу травмувалася Дарина Кот, а Олена Уманець «заробила» червону картку.

Обігравши «Карпати» в рамках другого з’їзного туру, львівська «Галичанка» стала зимовим чемпіоном жіночої Суперліги. В активі підопічних Василя Козаря максимальні 18 очок. Львів’янки перемогли у всіх матчах чемпіонату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.