Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

віктор пушкарьов

прес-служба ЛМР

Середа, 31 грудня 2014, 12:12

Андрій Садовий представив заміну Синютки

віктор пушкарьов

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий представив колективу міської ради в.о. першого заступника Віктора Пушкарьова.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час представлення мер відзначив, що Віктор Пушкарьов має досвід роботи на кількох керівних посадах, він також керував тисячним колективом. Віктора Пушкарьова призначено в.о. першого заступника міського голови з посади директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Віктор Пушкарьов з 10 листопада 2014 року був призначений директором департаменту житлового господарства та інфраструктури. До призначення він працював на кількох керівних посадах. Зокрема, був керівником ЛКП «Залізничнетеплоенерго», заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП «Львівтеплоенерго», директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики № 1.

За освітою Віктор Пушкарьов – інженер-хімік-технолог, закінчив НТУУ «Київська політехніка».

Нагадаємо, попереднього першого заступника міського голови Львова Олега Синютку призначили головою Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.