Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

47а

skyscrapercity.com

Понеділок, 5 січня 2015, 12:14

Антикорупційний комітет ВРУ підозрює львівську владу в утиску перевізників

47а

Комітет Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції просить організувати перевірку дій посадових осіб Львівської міської ради щодо утисків компанії-перевізника ТОВ «Успіх БМ».

Про це Варіантам повідомила прес-служба "Народного Фронту Львівщини".

«До Комітету від народних депутатів Васюника І.В., Кадикала М.О., Хміля М.М. надійшло звернення про неправомірні дії посадових осіб Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради щодо ТОВ «Успіх БМ» при засіданні конкурсного комітету з проведення конкурсу щодо перевезення пасажирів… Просимо Вас організувати перевірку доводів нардепів та вжити заходів реагування згідно з вимогами чинного законодавства», - наголошується у зверненні.

Нагадаємо, що народні обранці ще 17 грудня 2014 року звернулися до Генпрокурора Віталія Яреми з вимогою перевірити законність дій виконавчих органів Львівської міської ради стосовно одного з найбільших транспортних перевізників Львова та області - компанії «Успіх БМ» - у частині незаконного розірвання договорів на право здійснювати перевезення пасажирів у місті Львові.

Депутати наголошували на надзвичайній ситуації, яка склалася на ринку автомобільних пасажирських перевезень Львова, зокрема на неправомірних діях з боку виконавчих органів Львівської міської ради - Департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури стосовно  транспортного перевізника – компанії «Успіх БМ».

«ТОВ «Успіх БМ» обслуговує у Львові перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з 1999 року. З цього часу підприємство збільшило власну матеріально-технічний склад до 157 одиниць і вийшло в лідери автомобільного транспорту. Передумовою подій, які стали підставою цілеспрямованої кампанії незаконного поглинання підприємства була реформа маршрутів загального користування у місті Львові, ініційована міським головою Садовим А.І. у 2011», - йшлося у зверненні.

Від 29 грудня 2014 року питання транспортного перевізника компанії «Успіх БМ» перебуває на контролі Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції.

Нагадаємо, 23 грудня департамент житлового господарства та інфраструктури оголосив конкурс з визначення перевізника на міському автобусному маршруті №47А.

Цей маршрут обслуговував перевізник "Успіх БМ", який пікетував Львівську міську раду 18 грудня.

19 грудня по автобусі перевізника, який курсував маршрутом 47А стріляли

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.