Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

нацбанк

unt.ua

Середа, 14 січня 2015, 12:09

НБУ змінив структуру центрального банку в рамках реформ

нацбанк

Національний банк України оновив організаційну структуру центрального банку у рамках виконання Стратегічної програми реформування банківської системи та реорганізації НБУ.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу НБУ.

"У структурі центрального апарату НБУ створено низку нових структурних підрозділів, що забезпечуватимуть виконання регулятором своїх функцій", - зазначено в повідомленні.

За даними НБУ, директором департаменту відкритих ринків призначено Олега Чурія, директором департаменту методології - Hаталію Іваненко, директором департаменту платіжних систем - Hаталію Лапко, директором департаменту банківського нагляду - Світлану Фабер.

Крім того, директором департаменту інспекції банків призначено Василя Случа, директором департаменту фінансового моніторингу - Олексія Бережного, директором департаменту монетарної політики та економічного аналізу - Сергія Ніколайчука.

У повідомленні також зазначено, що директором департаменту статистики та звітності призначено Юрія Половньова, директором департаменту грошового обігу - Віктора Зайвенка, директором департаменту інформаційної безпеки - Дмитра Лук’янова, директором операційного департаменту - Сергія Подіка.

"Усі вищезгадані очільники департаментів до призначення працювали на керівних посадах у підрозділах НБУ, виконували аналогічні функції", - наголошується в повідомленні.

Окрім того, начальником управління НБУ в Одеській області призначено Валентина Берегулю.

Згідно з повідомленням, змінився також склад правління НБУ, оскільки департамент відкритих ринків визначено структурним підрозділом, що забезпечує виконання НБУ основної функції: його керівник за посадою увійшов до складу правління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.