Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повістка

theinsider.ua

Четвер, 15 січня 2015, 10:14

У Сокалі засудили чоловіка, який ухилявся від мобілізації

повістка

Сокальським районним судом Львівської області винесено вирок стосовно 26-річного громадянина, який ухилявся від призову за мобілізацією.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Розслідуванням встановлено, що чоловік, будучи військовозобов’язаним та отримавши у вересні минулого року повістку з роз’ясненнями та вимогою прибути до Сокальсько-Червоноградського об’єднаного військового комісаріату, не з’явився у визначені час і дату до місця призову. Про причини своєї неявки громадянин не повідомив.

Відтак, вироком суду затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим, та засуджено останнього до 2 років позбавлення волі з іспитовим строком – 1 рік.

Нагадуємо, що за ухилення від призову за мобілізацією настає кримінальна відповідальність, а саме покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, четверта хвиля мобілізації розпочнеться 20 січня 2015 року, під час неї планують призвати близько 50 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.