Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

степан кубів

П'ятниця, 16 січня 2015, 10:27

Кубіва призначено представником Порошенка у ВРУ

степан кубів

Глава держави підписав Указ про призначення новим Представником Президента у Верховній Раді України Степана Кубіва.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Під час зустрічі Глава держави зазначив, що обрав своїм представником у Парламенті саме Степана Кубіва, оскільки впевнений у тому, що він впорається з викликами, які сьогодні стоять перед державою, і «зможе забезпечити ефективну координацію і взаємодію між Президентом, Верховною Радою, коаліцією та Урядом».

«Впевнений, що активна законотворча робота і активна публічна позиція щодо представлення Президента є вашими сильними якостями», – підкреслив Президент.

Степан Кубів подякував Главі держави за довіру і зазначив, що розуміє завдання, які стоять перед ним на новій посаді, зокрема щодо єдності гілок влади, посилення співпраці фракцій, які об’єдналися у коаліцію.

«Будемо ефективно впроваджувати державницьку лінію Президента, Верховної Ради і Уряду. Ми єдині, і якнайшвидше має бути ефективна робота», – сказав він.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.