Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

друга світова

ukrinform.ua

Вівторок, 20 січня 2015, 09:45

На Підзамче знайшли німецьку підствольну гранату часів ІІ Світової війни

друга світова

Вчора, 19 січня, на вул. Б. Хмельницького, 127 у Львові перехожий вияв підствольну гранату часів ІІ Світової війни до німецької стрілецької зброї.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

"19 січня о 18:15 год. у м. Львові (вул. Хмельницького Б., 127, Шевченківський район) поблизу непрацюючого кафе-бару “Черемха” випадковим перехожим виявлено підозрілий поліетиленовий пакет. На місці події працювала оперативна група у складі 9 осіб та 3 од. техніки сил ЦЗ м. Львова. Спеціалістами вибухотехнічного відділу НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області проведено обстеження вмісту пакету та виявлено підствольну гранату часів ІІ Світової війни до німецької стрілецької зброї. Місце події було огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.