Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дфс

portal.lviv.ua

Вівторок, 20 січня 2015, 11:43

За матеріалами внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області засудили п'ятьох працівників

дфс

Минулого року управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області скерувало до правоохоронних органів 65 матеріалів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Упродовж 2014 року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області до правоохоронних органів було скеровано 65 матеріалів, за якими розпочато 24 кримінальні провадження за вчинення злочинів, 5 осіб засуджено.

Працівниками управління виявлено випадки порушення вимог чинного податкового законодавства, в результаті чого донараховано податкові зобов’язання на суму майже 5,3 млн. грн., попереджено нанесення збитків державі на суму 163 тис. гривень.

Стосовно 3 працівників Львівської митниці ДФС складено протоколи про корупційні адміністративні правопорушення, в результаті судових розглядів їх визнано винними у вчиненні правопорушень та притягнуто до адміністративної відповідальності.

Для виявлення правопорушень та зловживань допущених співробітниками органів ДФС у Львівській області ініційовано та проведено 240 службових перевірок та розслідувань, в результаті яких винесено 86 подань керівникам для вжиття заходів реагування, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 264 особи та звільнено 13 працівників ГУ Міндоходів у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.