Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

беркут

П'ятниця, 23 січня 2015, 10:52

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у підпалі будівлі спецпідрозділу "Беркут"

беркут

Суд постановив ухвалу про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту колишнього заступника начальника львівського "Беркута", що підозрюється у вчиненні 20 лютого 2014 року підпалу приміщень зазначеного спецпідрозділу, внаслідок якого загинуло двоє осіб. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За клопотанням прокуратури Львівської області 19 січня цього року слідчим суддею постановлено ухвалу про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту колишнього заступника начальника БМОП «Беркут» ГУ МВС України у Львівській області, що підозрюється у вчиненні 20 лютого 2014 року підпалу приміщень зазначеного спецпідрозділу, внаслідок якого загинуло двоє осіб.

Зазначимо, що 17 січня підозрюваного оголошено Інтерполом у міжнародний розшук.

Відтак, за вказаних обставин, прокуратурою Львівської області розпочато процедуру підготовки документів щодо екстрадиції з території Російської Федерації зазначеного працівника БМОП «Беркут» ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, прокуратура Львівської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою згаданої особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 194 (умисне знищення та пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах та спричинило загибель двох людей) та ч. 3 ст. 365 (перевищення влади і службових повноважень) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.