Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арсеній Яценюк

П'ятниця, 23 січня 2015, 13:23

Яценюк доручив щодня проводи в областях оперативні наради щодо безпеки громадян

Арсеній Яценюк

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив головам обласних державних адміністрацій проводити щоденні оперативні наради з представниками силових відомств для координації роботи з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури.

Про це він заявив під час селекторної наради з керівниками ОДА в Будинку Уряду в п’ятницю, 23 січня, передає прес-служба Львівської ОДА.

Глава Уряду наголосив, що голови обласних державних адміністрацій, які за законом керують цивільною обороною на відповідних територіях, повинні перейти в щоденний оперативний режим роботи.

«Як керівник цивільної оборони я вимагаю, щоб кожен день голова адміністрації, начальник місцевої міліції, керівник Служби безпеки, керівник служби з надзвичайних ситуацій на місцях, керівники стратегічних підприємств, які знаходяться у вас на території, проводили щоденну оперативну нараду з питання координації роботи по безпеці громадян і об'єктів інфраструктури в кожній окремій області», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Це ваша відповідальність по закону, і тому я прошу прийняти відповідні розпорядження керівників обласних державних адміністрацій», – звернувся він до голів ОДА.

«Максимальна концентрація, максимальна мобілізація і відповідальність. Кожен ранок у вас повинен починатися з оперативної наради з силовими відомствами. До цього складу підключати так само служби з надзвичайних ситуацій, управління охорони здоров'я і ті стратегічні підприємства, які працюють на території вашої області», – наголосив Арсеній Яценюк.

У нараді взяли участь Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, Перший заступник командувача Національної гвардії України – начальник штабу Олександр Кривенко, голови обласних державних адміністрацій, керівництва МВС, СБУ та Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіонах.

Нагадаємо, по всій території України посилено рівень задіяння суб'єктів з боротьби із терроризмом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.