Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львів краковець

galinfo.com.ua

Середа, 28 січня 2015, 11:22

Синютка погодив умови концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію дороги "Львів-Краковець"

львів краковець

Голова обласної державної адміністрації Олег Синютка погодив Проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про погодження умов концесійного конкурсу на будівництво та експлуатацію нової автомобільної дороги Львів-Краковець".

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що в проекті передбачено порядок визначення концесіонера, терміни надання концесії, фінансування робіт з будівництва концесії на умовах залучення коштів інвестора, джерела доходу концесіонера при подальшій експлуатації об’єкта концесії, гарантії держави щодо покриття збитків концесіонера у перші роки експлуатації новозбудованої дороги.

За словами в.о. директора департаменту інфрастуктури, дорожнього господарства та ПЕК ОДА Надії Ситник, погодження умов конкурсу є одним з етапів підготовки проекту будівництва та експлуатації нової автомобільної дороги Львів-Краковець.

“Реалізація проекту сприятиме покращенню транзитного потенціалу з країнами Євросоюзу, розбудові міжнародного транспортного коридору No 3 на території України, будівництву північного обходу м.Львова, обходів населених пунктів Наконечне Перше і Наконечне Друге, смт.Івано-Франкове, соціально-економічному розвитку Львівщини, створенню нових робочих місць”, – зазначила Н. Ситник.

Вона додала, що на 2015 рік також заплановано будівництво підходу до міжнародного автомобільного пункту пропуску Краковець з шістьма смугами руху і розширенням розв’язки, вартість будівництва орієнтовно складатиме 26, 7 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.