Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки львова

portal.lviv.ua

Середа, 28 січня 2015, 18:09

Асоціація перевізників Львівщини не хоче мати нічого спільного з ТзОВ "Фіакр" та "Успіх БМ"

маршрутки львова

Асоціація перевізників Львівщини просить «Успіх БМ» та ТзОВ «Фіакр Львів» не ототожнювати себе із усіма перевізниками Львівщини і не робити від їхнього імені гучних заяв. 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

«Львівська обласна організація роботодавців автомобільного транспорту «Укравтотранс – Львів» та Львівське обласне відділення ВГО «ВААП» стояли, стоять і будуть стояти на захисті інтересів трудових колективів автомобілістів, відстоюватимуть законність дій усіх учасників ринку перевезень і завжди знайдуть методи і можливості достойно відповісти тим, хто старається вплутати наші організації у свої «брудні» ігри», - зазначено у заяві. Нагадаємо, компанії «Успіх БМ» та «Фіакр –Львів» виключені з числа членів Асоціації перевізників та Львівської обласної організації роботодавців автомобільного транспорту.

Асоціація перевізників вважає дії ТзОВ «Успіх БМ» та ТзОВ «Фіакр-Львів» неправомірними та зневажливими щодо громади міста.

Таку заяву Асоціація зробила після останніх акцій та дій цих перевізників.

«Останні дії ТзОВ «Успіх БМ» та ТзОВ «Фіакр – Львів» - це блюзнірство. Ці перевізники ще недавно виступали основними лобістами підвищення тарифів на міському автомобільному транспорті, а сьогодні у своїх заявах звинувачують Асоціацію перевізників Львівщини у кулуарних іграх з владою. Прикриваючись трудовим колективом, керівники ТзОВ «Успіх БМ» кричать про спроби рейдерської атаки на їхнє підприємство. А чи думали вони про трудові колективи «Радехівського АТП 14629», ПП «Пилат», ПП «Бандрівська» і інших, коли шляхом підстав і змови з ТзОВ «Фіакр-Львів» забирали в них маршрути? Чому керівники ТзОВ «Успіх БМ» не згадують, як вони ввійшли на ринок перевезень Львова на початку 2012 року, як після закінчення терміну дії тимчасових дозволів на обслуговування створених під них маршрутів, вони, ігноруючи чинні законодавчі норми, безпідставно протягом більше 6 місяців продовжували їздити на цих маршрутах? Де була їхня принципова позиція, коли автобуси, найняті в оренду, незаконно курсували по маршруту №47а протягом 9 місяців?», - зазначив голова ЛОВ «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників».

Також у заяві Асоціації перевізників зазначено, що саме ТзОВ «Фіакр –Львів» є лідером по внесенню змін до схем руху автобусних маршрутів.

«Усі забули, як блискавично і кардинально змінили маршрут №22, залишивши на ньому всього два автобуси. Маршрут №39 повністю змінив схему руху», - додають в Асоціації перевізників. 

«Називаючи «кишеньковими» підприємствами АТП №14630 та ЛКП №1, мимоволі виникає питання, а чиїми кишеньковими підприємствами є ТзОВ «Успіх БМ» та ТзОВ «Фіакр – Львів»? Думаю, більшість охочих здогадається з першого разу».

ЛОВ ВААП також просить «Успіх БМ» та ТзОВ «Фіакр Львів» не ототожнювати себе із великою сімєю добропорядних перевізників Львівщини і не робити від їхнього імені гучних заяв. Також у заяві зазначено, що Асоціація перевізників відстоюватиме законність дій усіх учасників ринку перевезень, навіть якщо вони не є членами нашої організації.

Нагадаємо, «Успіх БМ» та «Фіакр Львів» оргазовують акцію протесту і тепер усі маршрутки цих перевізників курсують містом з наліпками у салоні: «Ми – львівські перевізники – протестуємо на робочих місцях та вимагаємо від Андрія Садового припинити знищення транспортних підприємств!»

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.