Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

верховна рада України

gazeta.ua

Четвер, 12 лютого 2015, 11:15

Прийнято Закон цивільного захисту в режимі воєнного стану

верховна рада України

Сьогодні Верховна Рада України прийняла Закон, який передбачає забезпечення правових і організаційних засад цивільного захисту в разі введення в державі (окремих її регіонах) режимів воєнного або надзвичайного стану, проведення цільової мобілізації

Народні депутати підтримали в цілому законопроект № 0922 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України". За відповідне рішення проголосували 238 нардепів з 226 мінімально необхідних, - повідомляє РБК-Україна.

Законодавчим актом внесено зміни і доповнення до низки законодавчих актів України з метою їх узгодження із законом України "Про правові засади цивільного захисту", здійснено техніко-юридичне удосконалення деяких їх положень з врахуванням досвіду практичного застосування вказаного закону та забезпечення виконання основних заходів і завдань у сфері цивільного захисту, які спрямовані на захист населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час, в особливий період та під час цільової мобілізації.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.