Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Львівський аеропорт

П'ятниця, 13 лютого 2015, 17:36

Торік у МА «Львів» зменшилось пасажирів, проте зросли прибутки

Львівський аеропорт

У 2014 році кількість пасажирів львівського летовища зменшилася на 15%.

Однак, показник чистого прибутку зріс на 60% у порівнянні з показником минулого року.

Даного ефекту вдалося досягти за рахунок реалізації низки комерційних проектів, підвищенню ефективності в сфері закупівель, оптимізації витрат, в тому числі викриттю корупційних схем та крадіжок пального.

Про це повідомляє прес-служба МА «Львів» ім. Данила Галицького.

Пасажиропотік львівського летовища у 2014 році склав 585,2 тис. осіб, з них – 479,6 тис. пасажирів скористалися міжнародними та 105,6 тис. – внутрішніми напрямками.

Торік Міжнародний аеропорт «Львів» обслужив 7708 рейсів, з яких 5638  – міжнародні і 2070 - в межах України.

У 2014 році Львівський аеропорт залучив три нові авіакомпанії: італійського лоукостера Meridiana Fly, та українських перевізників Дніпроавіа та УРГА.

Завдяки цьому відкрились нові регулярні рейси до Дніпропетровська, Неаполя, відновлено сполучення із аеропортом Київ («Жуляни»).

«2014 став для МА «Львів» роком реалізації давно очікуваних проектів, таких як введення в експлуатацію паркувальної зони, офісних приміщень для авіакомпаній, сучасного конференц-залу, встановлення касових приміщень у терміналі, відкриття сучасної камери зберігання багажу та інше. Варто відзначити, що дані проекти не знаходили свого втілення протягом майже двох років. Наразі ми ведемо переговори з низкою авіаперевізників, для того, щоб в 2015 році розширити можливості для наших пасажирів за рахунок відкриття нових напрямків та збільшення частот за існуючими маршрутами», – цитує прес-служба виконавчого директора аеропорту В’ячеслава Чеглатонєва.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.