Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Понеділок, 16 лютого 2015, 15:48

Ціни на газ зростатимуть протягом 2-х років

Арсеній Яценюк

Уряд планує піднімати ціни на газ і тарифи на комунальні послуги поступово – впродовж двох років.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що в країні буде впроваджено нову систему надання субсидій, яка базуватиметься на вивченні декларації про доходи громадян. 

«Кожному громадянину прийде два листки паперу заява і декларація. І, якщо людина відповідатиме критеріям отримання субсидій, то йому не потрібно буде навіть іти в службу. Вона зробить це на основі вивчення декларації. Загальний обсяг субсидій становить 12,5 млрд. грн.",  заявив Арсеній Яценюк в ефірі "1+1".

Про це інформує delo.ua.

 Що ж стосується ціни на газ і тарифів на комунальні послуги для населення, то за словами прем’єр-міністра, враховуючи інтереси малозабезпечених, до реальної ціни українці йтимуть поступово протягом двох років.

Також Арсеній Яценюк повідомив, що завдяки реверсу газу з Європи тільки в лютому Україна зекономила $100 млн. Тому такий монополіст як Газпром тепер не можу диктувати Україні свої ціни.

В ефірі «1+1» прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що в країні буде впроваджено нову систему надання субсидій, яка базуватиметься на вивченні декларації про доходи громадян. Інформує

«Кожному громадянину прийде два листки паперу  заява і декларація. І, якщо людина відповідатиме критеріям отримання субсидій, то йому не потрібно буде навіть іти в службу. Вона зробить це на основі вивчення декларації. Загальний обсяг субсидій становить 12,5 млрд. грн.",  заявив Арсеній Яценюк.

Також Арсеній Яценюк повідомив, що завдяки реверсу газу з Європи тільки в лютому Україна зекономила $100 млн.

Тому такий монополіст як Газпром тепер не може диктувати Україні свої ціни.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.