Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Київстар

Понеділок, 23 лютого 2015, 12:30

2,7 млрд. грн. витратив «Київстар» на ліцензію 3G

Київстар

Компанія «Київстар» була визнана переможцем у третьому лоті у конкурсі на отримання ліцензій на зв'язок у стандарті UMTS (3G).  

За даними Інтерфакс-Україна, національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації, оголосила «Київстар», що залишився єдиним учасником конкурсу, власником ліцензії за стартовою ціною 2,7 млрд грн.

Нагадаємо,«Астеліт», що переміг у першому лоті, придбав ліцензію за 3,355 млрд грн., а  власник другого - «МТС Україна» -  за 2 млрд 715 млн. грн.

Ліцензії буде видано терміном на 15 років.

Вартість конверсії, що здійснюватиметься за рахунок операторів, становитиме 1,6 млрд грн, при цьому передбачається, що вона може змінюватися залежно від інфляції. Перший етап проведення конверсії триватиме 23 місяці, другий етап триватиме 18 місяців, третій - 17 місяців. Оплата конверсії відбуватиметься пропорційно кількості лотів у рівних пропорціях і на рівних умовах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.