Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Борислав

www.varianty.net

Четвер, 26 лютого 2015, 09:47

У Бориславі не працює водоканал - споживачам підвозять воду

Борислав

Водоканал у Бориславі досі залишається без світла - працівників планують відправити у відпустку за власний рахунок.  

Про це повідомляє офіційний сайт Бориславської міської ради.

24 лютого ПАТ "Львівобленерго" відключив електропостачання КП «Бориславводоканал» через заборгованість, в результаті перестала працювати насосна станція водозабору «Рибник».

На засіданні бориславської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було вирішено для підвезення води до споживачів, у яких відсутнє водопостачання та для додаткового підвезення води закладам освіти та закладам охорони здоров’я, залучити на договірних засадах техніку КП «ЕКО-МІСТО» та скласти загальний графік.

Задля економії коштів керівнику КП «Бориславводоканал» було рекомендовано після припинення подачі електроенергії надати відпустку без збереження заробітної плати працівникам, які не приймають участі у виробничому процесі.

Керівництво міста проводить переговори щодо розтермінування боргу КП «Бориславводоканал» з ПАТ «Львівобленерго». Графіки підвозу води оприлюднено на сайті Бориславської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.