Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гральний заклад

www.varianty.net

Середа, 4 березня 2015, 13:54

Гральні клуби, закриті в 2013 році, продовжували працювати

Гральний заклад

У Львові викрили 2 покерні клуби, відвідувачі яких могли взяти участь в азартній грі зі ставками та виграшем.

Про це повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

У жовтні 2013 року працівники міліції уже припинювали діяльність цих гральних закладів, що були розташовані у нежитлових приміщеннях і функціонували під виглядом клубів спортивного покеру, а також порушували основні вимоги Закону України «Про  заборону грального бізнесу в Україні».

У результаті проведених обшуків, правоохоронці вилучили девять покерних столів, майже два десятки системних блоків з інстальованими програмами для гри у покер,  гральні фішки на суму понад 2 млн грн. та 8 тис грн, виручених від надання послуг азартного характеру. 

Правоохоронці провели експертизу вилученого обладнання та довели причетність до діяльності ігрових закладів чотирьох осіб, котрим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203 зн.2 (зайняття гральнимбізнесом) КК України.

Незаконна діяльність в сфері грального бізнесу є особливо тяжким злочином і карається штрафом від 10 тис до 40 тис неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.