Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Міненерговугілля

mpe.kmu.gov.ua

Середа, 4 березня 2015, 15:56

При температурі вище 8 градусів опалювання виключатимуть

Міненерговугілля

Міненерговугілля хоче скоротити опалювальний сезон.      

Про це повідомляє РБК-Україна.

«У цьому році ми бачимо, що температурні режими дуже позитивні і я думаю, що протягом найближчого часу ми звернемося до Кабміну з проханням підтримати пропозицію, принаймні, в південних регіонах, а можливо і на більшій території України скорочувати опалювальний сезон з точки зору постачання тепла», - повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин розповів Демчишин.

Якщо температура не опускатиметься нижче 8 градусів тепла, то міністерство рекомендуватиме обласним адміністраціям припиняти постачання теплоносіїв споживачам.

Наразі проходять консультації з технічними фахівцями, як знизити температурний режим без негативних наслідків для споживачів. 

«Якщо ми зможемо отримати впевненість, що зменшення цього ліміту, наприклад до 6 градусів, не вплине негативно на споживачів, на температуру в їх домогосподарствах, я думаю, що ми, можливо, будемо таку пропозицію робити», - повідомив Демчишин.

Щодо теплокомуненерго, то вони будуть працювати у залежності від температурних режимів і відповідно з діючим законодавством.

Нагадаємо, уряд встановив період опалювального сезону з 1 жовтня по 30 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.