Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Виступ Порошенка на майдані Незалежності

tsn.ua

Четвер, 5 березня 2015, 11:16

У День захисника України українці відпочиватимуть

Виступ Порошенка на майдані Незалежності

Верховна Рада України оголосила 14 жовтня – День захисника України – вихідним днем.

Про це повідомила Інтерфакс-Україна.

За це рішення проголосували 244 народних обранців.

За словами Представника Президента у парламенті Степана Кубіва, Закон № 2187 «Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю» передбачає включення до переліку святкових і неробочих днів Дня Захисника України 14 жовтня. Він зауважив, що цей день є символічним для українського народу, оскільки саме цього дня відзначається свято Покрови.

«14 жовтня – це символічне свято, свято Покрови, свято Покрови українського народу, свято Покрови козацтва. Це – символ, який допоможе волі народу ще більше укріпитися, коли ми не будемо святкувати День Радянської Армії», – підкреслив Кубів.

Нагадаємо, Україна більше не відзначає 23 лютого. За словами президента Петра Порошенка, ми ніколи більше не будемо відзначати свято з військово-історичного календаря сусідньої держави: «Ми будемо шанувати захисників своєї Батьківщини, а не чужої!», – заявив Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.