Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Єдиний номер "112" поширять на інші регіони

loda.gov.ua

Вівторок, 17 березня 2015, 11:50

Єдиний номер "112" поширять на інші регіони

Єдиний номер "112" поширять на інші регіони

На Львівщині вперше в Україні з'явилася служба екстреної допомоги комунальних служб та органів влади за номером "112".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Досвід Львівської області з реалізації служби екстреної допомоги населенню за єдиним номером "112", а також "єдиного вікна" для надання послуг українським військовим-учасникам АТО поширять на інші регіони України.

На цьому наголосив Петро Порошенко під час наради з керівниками обласних державних адміністрацій.

"Для громадян лінія "112" – це простий та доступний засіб контакту, а також гарантія вирішення проблеми. Адже виконання кожного звернення знімається з контролю лише після підтвердження людини, що телефонувала", - повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зателефонувавши, мешканці області можуть отримати допомогу екстрених, комунальних, соціальних служб, а також органів влади за єдиним телефонним номером "112".

 

Щодо "єдиного вікна" для демобілізованих, то така послуга повинна запрацювати на базі Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи у Винниках. Українські бійці зможуть вирішити в одному приміщенні медичні і соціальні питання, отримати юридичну консультацію, оформити пільги.

Нагадаємо, служба екстреної допомоги "112" запрацювала 5 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.