Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Правий сектор

Вівторок, 17 березня 2015, 13:31

Правий сектор підтвердив участь свого бійця у різанині на Сахарова

Правий сектор

Сьогодні під час прес-конференції речник Правого сектору Львівщини Тарас Кузяк підтвердив, що чоловік у формі бійця АТО, який поранив студентів, є представником Правого сектору.

Під час прес-конференції Тарас Кузяк підтвердив, що 21-річний юнак, який поранив 4 студентів 16 березня біля гуртожитку на вул. Сахарова, є представником Правого сектору.

Також, Кузяк закликав громаду не засуджувати хлопця, враховуючи те, що він нещодавно повернувся з зони АТО, має контузію та поранення.

"Наразі слідством займаються правоохоронці, ми не можемо його ні засуджувати ні захищати, ведеться слідство. Наразі він перебуває у Львові в психоневрологічному диспансері на обстеженні. Ця проблематика для всіх учасників АТО, які повернулись з передової. Так, це дійсно боєць Добровольчого українського корпусу, який тільки повернувся з Пісків" – зазначив Тарас Кузяк.

Нагадаємо, 16 березня, о 19.05 год. біля гуртожитку на вул. Сахарова.

20-річний мешканець Тернопільської області хотів зайти у гуртожиток, але його не пустили студенти. У результаті він поранив ножем трьох студентів, у одного з яких – сильне поранення ноги.

Наразі зловмисника затримали, на нього чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.