Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський обласний клінічний перинатальний центр

posydenky.lvivport.com

Вівторок, 17 березня 2015, 13:25

Бюджет міста може піти на реконструкцію перинатального центру

Львівський обласний клінічний перинатальний центр

Перинатальний центр на Батальні може фінансуватиметься з бюджетів міста та області.  

 

Сьогодні на сесії Львівської облради депутати обговорювали фінансування Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Було запропоновано не чекати коштів з держбюджету, а співфінансувати центр з бюджетів міста та області. Голова Львівської ОДА Олег Синютка вирішив долучити це питання на розгляд сесії Львівської міської ради, яка відбудеться 19 березня.

За словами Олега Синютки, Львівський обласний клінічний перинатальний центр є дуже важливим об'єктом для Львова та області, тому необхідно прискорити роботи з його реконструкції.

"Відновлення будови повинна зробити міська та обласна влади, а до технічного оснащення долучити приватних інвесторів", - наголосив очільник ЛОДА.

Нагадаємо, цього року народні депутати виділили з держбюджету 45 млн грн на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.