Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пікет шахтарів

lvug.com.ua

Вівторок, 24 березня 2015, 17:28

Львівські шахтарі погрожують перекрити трасу Львів - Рава-Руська

Пікет шахтарів

Сьогодні гірняки зібралися на Вічевій площі Червонограда, щоб продовжили акцію протесту.

Про це повідомила прес-служба ДП "Львіввугілля".

За словами технічного директора-першого заступника генерального директора ДП "Львіввугілля" Олега Акімова, лідери шахтарських профспілок Олег Турчин та Михайло Шабля сьогодні вирушають у Київ, щоб взяти участь у засіданні Кабміну, яке відбудеться 25 березня, та зустрітися з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Ініціатором поїздки виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, який висловив підтримку шахтарям та пообіцяв сприяти приїзду на Львівщину у четвер 26 березня першого заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Мартиненкова.

У листі до Яценюка та міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина були зазначені вимоги: погасити заборгованість з зарплати за січень до 26 березня, а за лютий – до 1 квітня цього року; у разі невиконання цих вимог з 27 березеня гірники перекриють трасу міжнародного значення Львів – Рава-Руська.

Нагадаємо, вчора львівські гірники влаштували пікет перед будівлею облради. того ж дня Олег Синютка повідомив, що львівські гірники отримають 35 млн грн. заборгованої заробітної плати протягом 23-24 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.