Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Засідання Кабміну

kmu.gov.ua

Середа, 25 березня 2015, 18:17

Кабмін звільнив голову держслужби з надзвичайних ситуацій

Засідання Кабміну

Голова ДСНС Сергій Бочковський та його перший заступник Василь Стоєцький були затримані на засіданні уряду.

Про це повідомила прес-служба кабінету міністрів України.

Посадовці звинувачуються в корупції під час проведення тендерних закупівель. Прем'єр Арсеній Яценюк заявив про звільнення цих посадовців та відсторонення керівництва по всій вертикалі ДСНС.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Сергій Бочковський та Василь Стоєцький підозрюються в організації злочинних схем закупівлі пального у приватних компаній за завищеними цінами. При переказуванні коштів через офшорні компанії, частина з них були переведені на особисті рахунки посадовців.

"Коли країна в війні, кожна копійка на рахунку, вони грабують людей і державу. Так буде з кожним, хто порушує закон і хто знущається з української держави", - наголосив Арсеній Яценюк.

Наразі т.в.о. голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій призначений радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Тимчасовим виконувачем обов'язків начальника Державної служби України з надзвичайних ситуацій за пропозицією міністра МВС лише що рішенням Кабміну призначений Зорян Шкіряк", - написав на своїй сторінці в Facebook нардеп фракції "Народний фронт", радник глави МВС України Антон Геращенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.