Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

яворівський полігон

Понеділок, 30 березня 2015, 12:19

На Львівщину прибудуть 290 американських десантників

яворівський полігон

20 квітня американські десантники проведуть спільні навчання з бійцями Нацгвардії.

Про це повідомила прес-служба уряду.

У Львівській області пройдуть тривалі спільні навчання-тренінги 173 повітрянодесантної бригади армії США і бойових підрозділів Нацгвардії. 

«Домовленість про спільні військові навчання була досягнута під час переговорів Президента України Порошенка і Віце-президента США Байдена. Дякую заступнику Держсекретаря США Вікторії Нуланд та працівникам Посольства США в Україні - без їх енергійності настільки важливий і складний процес підготовки тренінгів був би неможливий. У Кабінеті Міністрів і Нацгвардії ми закінчили підготовчі роботи», - повідомив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За словами Арсена Авакова, тренінги будуть проходити за участю 900 бійців Нацгвардії.

«Три потоки по 300 нацгвардійців. Три потоки по 8 тижнів. Потім спільні навчання. У навчаннях братимуть участь такі відомі підрозділи Нацгвардії, як - Азов, Батальйон ім. Кульчицького, Ягуар, Омега та інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці. Після закінчення навчань у розпорядженні підрозділів Нацгвардії, які пройшли навчання, американські партнери нададуть спеціальну амуніцію і засоби зв'язку», - зазначив Арсен Аваков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.