Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ремонт

Вівторок, 31 березня 2015, 12:36

У Львові відремонтували тротуари на вул. Науковій

Ремонт

У Франківському районі міста триває ремонт доріг, тротуарів та дворів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами голови Франківської райадміністрації Руслана Кандибора, уже відремонтовано тротуари на вул. Науковій, 57 та Науковій, 22-24.

Наразі роботи проводять на вул. Княгині Ольги, 69 – тут замощують пішохідну доріжку, що веде від мікрорайону до кінцевої зупинки трамваю № 3. Також облаштовують прибудинкову територію та підходи до під’їздів на вул. Володимира Великого, 67 і завершують влаштовувати нове покриття на тротуарах на вул. Володимира Великого 30, 26.

«Щойно розпочали асфальтувати заїзд до кінотеатру «Сокіл» та будуємо новий перехід на вул. Городоцькій між будинками № 213 та № 215», – повідомив Руслан Кандибор.

Постійно тривають і ямкові ремонтні роботи.

Зокрема, нещодавно їх провели на вулицях Науковій та Тролейбусній і розпочали на вул. Княгині Ольги – на ділянці від Наукової до Трускавецької.

Нагадаємо, загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Франківському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.