Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДТРК

lodtrk.org.ua

П'ятниця, 3 квітня 2015, 14:44

Львівська ОДТРК адаптовує польські серіали

Львівська ОДТРК

Львівська обласна телерадіокомпанія розпочала адаптовувати для українських глядачів польські серіали.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Польща погодилася надати за символічну плату свої серіали українським телеканалам. Наразі українські виробники телевізійного контенту активно працюють над тим, щоб в ефірі з’явилися вітчизняні серіали.

За словами Державного комітету телебачення і радіомовлення голови Олега Наливайко, Держкомтелерадіо уже готове замінити російські серіали на вітчизняні.

«Вже відзнято перші серії фільму «Національна гвардія», події якого починаються на Майдані і продовжуються в зоні АТО», - заявив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Нагадаємо, Петро Порошенко підписав закон, який забороняє показ російських серіалів та фільмів. Також зЗаконом від 5 лютого Верховна Рада заборонила трансляцію всіх серіалів і кінофільмів знятих після 2014 року, і всі стрічки, що пропагують армію і правоохоронні органи РФ знятих після 1991 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.