Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маршрутки

П'ятниця, 3 квітня 2015, 17:16

Обмеження щодо пільгового проїзду у Львові залишаються

Маршрутки

У Львові набуло чинності рішення щодо перевезення пільгових категорій громадян.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 3 квітня, на сайті Львівської міської ради було оприлюднено рішення виконавчого комітету №234 від 30 березня 2015 року «Про вирішення проблемних питань пасажирських перевезень у м. Львові».

У ньому міськрада внесла зміни до часового обмеження перевезення пільговиків, яке було прийняте на виконкомі 10 березня 2015 року  №115 «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті».

Відтак, обмеження в часі у міських автобусах не поширюється на такі пільгові категорії пасажирів: діти з багатодітних сімей, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування; інваліди по зору; учасники бойових дій. Також виконком погодив проведення процедури корегування тарифу на проїзд та проведення громадських слухань.

Нагадаємо, вчора відбулися громадські слухання щодо підняття тарифів на проїзд та зняття обмеження на пільговий проїзд у міському транспорті. Проте дискусія закінчилася бійкою.

Асоціація перевізників Львівщини, реагуючи на вчорашню подію, заявила, що воду у «тарифній» проблемі каламутять провокатори.

«Прикро, коли громада міста не до кінця розуміє реалії сьогодення. Та ще прикріше, коли її збивають на криву дорогу провокатори. Такий сумний висновок можна зробити із четвергових громадських слухань щодо нового тарифу на проїзд у Львові», - йдеться у повідомленні.

Як повідомила Асоціація, перевізники продовжують виходити на маршрути навіть тоді, коли зникають останні резерви їхніх підприємств.

«Сподіваємся, що громада і обрана нею влада міста таки зможуть прийняти правильне рішення щодо тарифів на проїзд», - йдеться у повідомленні.

Львівська міськрада з 11 березня обмежила перевезення пільгових категорій населення з 10:00 до 16:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.