Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

АС-2

niceplace.com.ua

Вівторок, 7 квітня 2015, 10:05

Після Великодня ціни на проїзд у Львівській області зростуть

АС-2

З 14 квітня на Львівщині підвищиться вартість проїзду на перевезення у міжміських та приміських маршрутах. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зростання відбуватиметься в два етапи: після Великодніх свят квиток на автобус подорожчає в середньому на 27 відсотків (38 коп. за км.), а з 1 червня – до 40 відсотків (42 коп. за км).

Також у розпорядженні голови Львівської ОДА Олена Синютки № 127/0/5-15 «Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні» від 6 квітня 2015 року встановлено новий граничний тариф на проїзд.

«Встановити граничний тариф за 1 км проїзду пасажира: 0,42 грн. для суб’єктів підприємницької діяльності, які є платниками податку на додану вартість, але не менше 3,30 грн. за поїздку; 0,50 грн. для суб’єктів підприємницької діяльності інших систем оподаткування (не платників податку на додану вартість), але не менше 4,00 грн. за поїздку», - йдеться у розпорядженні.

Щодо вартості перевезення багажу, то вона становитиме 10% від від вартості проїзду пасажира.

Нагадаємо, зараз кілометр проїзду у маршрутці приміського та міжміського сполучення становить 30 копійок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.