Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цукерки "Світоч"

Вівторок, 7 квітня 2015, 16:00

"Світоч" заперечує наявність ртуті у своїх товарах

цукерки "Світоч"

Сьогодні, під час брифінгу ЛКФ "Світоч" запевнили, що в процесі виготовлення цукерок ртуть не використовується.

Сьогодні, під час прес-брифінгу "Якість та безпека продуктів харчування", представники ЛКФ "Світоч" розповіли про систему якості та внутрішній і державний контроль за виготовленням продукції Нестлє.

Новий керівник фабрики "Світоч" Джонатан Перрі, розповів, що за процесом виробництва стоїть контроль всіх складових продукту, кожен працівник фабрики проходить спеціальний навчальний інструктаж та техніку безпеки, що, за словами, Перрі дає якісний продукт.

А оскільки сьогоднішній брифінг був присвячений всесвітньому дню здоров'я: безпека продуктів харчування, то спеціально для журналістів була проведена екскурсія фабрикою, де показали сам процес виробництва солодощів.

Що стосується інформації, щодо наявності ртуті у цукерках, директор з корпоративних питань Nestle в Україні та Молдовії Геннадій Радченко відкоментував цю ситуацію так: "Мені про це нічого не відомо".

За словами Радченка наявність ртуті у цукеркх унеможливлюють металовловлювачі, які вилучають підозрілу продукцію із конвеєрної стрічки. Вилучену продукцію перевіряють ще раз та при необхідності утилізують.

Що стосується перевірки наявності отруйної речовини, фабрика поки що не залучала експертів.

Нагадаємо, Львові медсестра при вживанні цукерок "Зоряне сяйво", виробництва ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч", виявила кульки схожі на ртуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.