Андрій Бондаренко,  9 квітня 2015

Гола правда про сайти знайомств та їх відвідувачів

Віртуальні знайомства

Неполіткоректна і анонімна розповідь бувалого користувача.

Як почалося

Я навіть не пам’ятаю вже як я туди потрапив вперше. Хтось надоумив. Здається В. Він мені якось сказав – ти знаєш, є такий сайт знайомств. Ми сиділи за пивом і мені це запало в підсвідомість.

Я раніше теж до цього ставився так не дуже. Типу, в мене вже є фейсбук, однокласники, нашо мені ше сайт знайомств. То було давно, років п’ять тому. Але я зробив собі анкету. Погано пам’ятаю, як це все тоді виглядало. Тепер тут людей нємєряно. Раз я там знайшов продавщицю з магазину свого на районі.

Як почалось – нецікаво. Ну як – зайшов, зареєструвався, подивився по анкетах. Перші враження які – цікаво було. Тут заходиш, то не то, що ти в фейсбуку пишеш  "привіт, давай познайомимося" і тебе зразу блокують, пішов в баню. Ти маєш спільних друзів, ти мене знаєш? Нафіг!

А тут навпаки, тут все спеціально для знайомств. От наприклад, Юля – я брав і писав: "Привіт, давай знайомитись". Cтандартно пишеш і чекаєш. Всі потім, як правило, дивляться твою анкету. В кожного є анкета, там вказані якісь дані, фото, хобі і так далі.

Перші знайомства… Не пам’ятаю. Насправді, десь місяць ти пишеш, а тобі не відписують чи просто "привіт" і всьо. Що дальше? Давай знайомитися? Давай. Але ти не знаєш, що писати…

Я завжди тому тепер наполягаю на телефоні. Переписалися по 5-6 речень, а далі давай номер телефону, бо писати можна довго, то забембує.

Сайт

В мене тут мало даних, бо це вже друга моя анкета. Але сайт хитрий. Якщо ти вдруге хочеш зареєструватися і береш ті самі фотографії, він блокує і каже, що це чужі. Ти можеш доказувати, що ти той самий, я навіть писав у службу підтримки, модератору: в мене, типу, злетів Windows, а їм пофіг, просто блокують. Навіть не відписали.

Мене тоді В. навчив, як можна було – в нього є якась програма, яка IP-адресу робить, ніби я з Берліна. Але прікол в тому, що на сайті воно автоматично написало мені Берлін – "моє ім'я, Берлін".

І я постійно писав – "привіт, давай знайомитися", а мені відписували – "ти шо, дурак", а я їм пояснював, що я зі Львова, то в мене IP-адреса така. В результаті я навіть не пам’ятаю як, але якось собі то виправив.

Мамба

Є загальний ресурс, називається mamba.ru. А під нього підв’язані всі – і dating24.lviv, і всі решта. Назв – тьма. А база даних та сама, фотки ті самі.

Набираєш там, наприклад, "ищу девушку, львов". Заходиш на сайт і набираєш поиск, разширений, вік, від і до. На телефоні, я заходжу на Wambu, але це те саме.

Випадки

Раз навіть роботу вдалося знайти через сайт знайомств. Познайомився там з кобітою, виявилось, що їй треба відреставрувати вікна. Потім виявилося, що вона взагалі з Росії, з Чіти. То якесь таке задуп’я.

Вона, як сама себе називала, содєржанка. Якийсь чувак з Франції її утримував. Якось вони проїжджали нашими місцями в Польщу, заїхали до Львова і вона, за її словами, закохалася в наше міст. Ну, і той чувак купив їй тут квартиру.

Купив їй теж піаніно і вона тут собі жила, займалася музикою. Причому страшна шовіністка російська, як виявилось. Перед Майданом втекла назад до себе в Росію, от як чуйку мала.

Раз був кумедний випадок. Я написав "Привіт" і мені зразу приходить "Привіт, мене звати Аня". Але не пише ніяких доларів і зразу номер телефону, зразу, перше повідомлення, ще до того, як я попросив. Підкупило.

Я витягую свій МТС, дзвоню. Мужик піднімає трубку, я, опа, скинув, дивлюся, чи я правильно набрав. Ні, правильно. Дзвоню ще раз, там ще раз мужик. Я пишу – "ти що, прікалуєшся", а вона каже, – "нє, не прикалуюсь".

Я кажу "стоп". До мене починає доходити. Питаю – "то був напевно твій сутенер", а вона – "ну, шось типу того, його звати Андрій". Я кажу – "підніми ти трубку!" А вона каже – "захочеш зі мною поговорити, дзвони на той номер.

Підніме трубку Андрій, і попросиш мене". Я кажу – "дякую, я так не хочу!" А, і ще перепитав – "по чьом нинчє продажная любовь?" Для приколу.

Вона пише, – це було коли євро скочило, – "100 доларів година". Я говорю - "да, нормально". Ну, але фотка там була класна, да.

Другий варіант – це коли развод. Дівчина таємничо названа Мілєді, город Харків, вона, що цікаво, перша написала. Я їй відписую – "ти сімпатічна, спору нєт, але ти з Харкова, а я зі Львова. Віртуалити, просто чатитись, мені нецікаво".

Вона каже – "нє, ти не понімаєш, ти мені зразу понравився", почала на самолюбіє давити; купила мене тим. І каже, що давно мріяла до Львова приїхати, всяке таке ліпить і дає номер телефону.

Зідзвонилися, говорили десь впродовж двох днів, а потім вона мені заявляє – "да, я развєдєна, дітей нема, я хочу поїхати до Львова. Якщо ти мене зустрінеш і покажеш мені Львів, то я приїду". У мене якраз вихідні, я можу взяти відпустку, коротше, все так співпадає, так красиво.

Я, дурний, ведуся, ж фотку бачу, і вже собі уявляю: приїде така красуня з Харкова. Я вже забронював квартиру, в центрі міста коло Оперного. Вигляд прямо на готель "Опера". Добре, що без завдатку, мені повірили. Мав, одним словом, вже якісь плани. І тут вона мені вже дзвонить і каже – "все, я сьогодні йду купляти квитки". Я думаю, все класно.

А потім ще передзвонює – "солнишко, тут така ситуація, я забронювала квитки, мені треба їх купити, але ось зараз немає грошей, в мене кума вчора позичила, сьогодні ввечері поверне. Ти можеш мені позичити на квиток, а я, як приїду, то відразу віддам, вісімсот гривень, туда і назад". Я кажу – "я би радий, але в мене теж грошей зараз немає". У мене були, але я щось трохи запідозрив. Вона питає – "а коли будуть?" Я кажу – "може, в обід".

Вона каже – "добре, я почекаю до обіду". Я їй передзвонюю і кажу – "ні, зараз не маю", а вона – "а ти в друзів позич". Я кажу – "і в друзів немає, вчора в п’ятницю все пропили". Вона – "да? Ну, шкода, ну, але хорошо, тоді я завтра піду квитки брати". Я кажу – "ти ж збиралася на ці дні", а вона каже – "ну, нічого, я до понеділка лишуся, в неділю поїду". Я кажу – "а тобі не здається дивним, що в тебе грошей немає, а ти отак їдеш?"

І тут чую у відповідь такий відбірний російський мат з жіночих вуст – "а тобі не здається дивним, ***, що ти запрошуєш дівчину у Львів і не можеш їй квиток поставити?!" Я кажу – "а, так я маю тобі ставити!"

Вона послала мене на хуй і кинула трубку. А потім вона мені написала в повідомленнях на сайті – "Ти жлоб і чмошнік, *** свою мать в рот". І заблокувала мою анкету в себе.

Це вже чистий такий развод.

Фотографії

Як відрізнити реальні фотки від фейкових? Якщо в якоїсь дівчини в анкеті ти бачиш тільки одну фотографію, і фотографія дуже шикарна, то дуже ймовірно, що вона десь вкрадена.

Або, якщо фоток декілька, але, насправді, це одна й та сама повторюється. Або є одна крупним планом, а інша – в дуже далекій перспективи. Той самий варіант. Це не її фотки.

Раз в мене був такий випадок, коли познайомився з однією супер-гарною дівчиною, як я міг судити судити по фотографіям. Говорив з нею по телефону, буквально, годинами, упродовж багатьох днів.

Вже майже домовилися, що зустрінемося, вона розказала де працює, на якій вулиці. Я вже хотів  бігти туди, її шукати. І тут такий прікол. Вона просто зникла, перестала відповідати.

Я розказав цю ситуацію другу, він якось там в інтернеті погуглив і присилає мені лінк – прошу, ось така-то і така-то у Вконтакті. Я захожу на її екаунт і пишу їй – "то це ти там на такому-то сайті знайомств?".

Вона відповідає – "який сайт, нічого такого не знаю, я живу в Харкові". Ну я їй відписую – "тоді знай, що під твоєю фоткою, на тому сайті якась дівчина дурить хлопців". Я цій дівчині, яка зникла, ще пару раз писав і питав – "скільки ще будеш людей розводити!". Вона ніяк не реагувала. Але адміністратору не став писати.

Було раз, що я домовився про зустріч і в той же день зустрілися, в районі Привокзального ринку, було темно, така холодна пора. Приходить на зустріч кобіта, я на неї дивлюся і так згадую її фотку з сайту і настільки велика різниця, що я просто був в шоці. Довелося з нею таки йти в піцерію.

Статистика

Які там взагалі люди? Різний контингент. Але, як правило, розлучені жінки. Це дев’яносто відсотків сайту. Якщо так прикинути на око. Я в шоці. Дуже багато. І всі з дітьми. Майже всі. Одиниці є такі, що за тридцять і без дітей.

Є ще такі… грубо кажучи, збоченки. Пропонували домінірованіє, уніженіє і т.д.

Далі, десь 5 відсотків з тих 90 – заміжні, які просто шукають коханців. З одною довелося навіть зустрітися. Вона мені розповідала свою історію. Якщо їй вірити, то в неї чоловік на сім років молодший за неї, молодий, здоровий, міцний хлопець, десантник, другий чоловік в її житті, має від нього теж дитину. Але, за її словами, він вже років п’ять чи шість з нею не спить.

Я так не дуже їй вірив, але. Каже, з ним все добре, але він вважає, що дитину зробив і все, достатньо. А вона його, типу, дуже любить і не хоче розводитися, але в неї темперамент і їй подруга порадила завести анкету на сайті знайомств. Вона довго не наважувалася, потім випили вина з подружкою і зробили їй анкету. І тепер вона шукає собі коханців.

Вона тут близько на районі біля мене працює, я її пару раз бачив. Зустрів на вулиці і питаю як справи. Сказала, що знайшла собі такого самого чоловіка як і вона. Теж одруженого, його теж жінка не задовольняє, але вони не хочуть руйнувати родину. Тому вона з ним просто регулярно спить.

Він приїжджає на машині, забирає її, а потім привозить назад. А останній раз бачив її вже цього року, і от, каже вона, що з чоловіком нарешті розлучилася і тепер нарешті вільна.

Така дуже цікава жіночка була. Не дурна. Було про, що поговорити і пореготати, таке рідко буває.

Ще є пару відсотків, таких, що відразу пара і шукають для себе, відповідно, теж пару. Пишуть, що "м-ж", шукаємо теж молоду пару чи дівчину. Не багато, але є. Вони час від часу виходять на зв’язок, видно що шукають нових жертв, але в них є свої чіткі фільтри.

Я раз їм для пріколу написав. І вони мені вислали свої вимоги. "Щоб під нігтями бруду не було, щоб був чистий, мав исте взуття, ухожений, ла-ла і готов к бі". Тобто, як мені пояснили, якщо ти йдеш до них один, то будь готовий, що тебе, перепрошую, в дупу її чоловік буде грати. Ну це вже нє. Не хочеться.

Або жінок шукають, пари переважно жінок шукають.

Ще можу сказати, що більшість, відсотків вісімдесят, телефон не дає - ні після місяця листування, ні тижня чи дня. Якщо тобі дали номер телефону відразу, то відсотків десь сімдесят, ну, більше половини, це означає, що вона зразу після того напише тобі $ і скільки коштує година. Чотко.

Тут такі імена понавидумують… Камелія, Жасмин, Містік Леді...

Дехто пише свої справжні ім’я-прізвище, але це ті, хто через фейсбук реєструється, то для лінивих.

За моїми спостереженнями, як колись було, що заходиш в будь-який офіс і бачиш на комп’ютерах пасьянси включені, то зараз, майже в кожному офісі з жіночим персоналом, на їхніх комп’ютерах крім вконтакті, фейсбуку і Однокласників, завжди теж є сайти знайомств.

Знайома розказувала, що їй співробітниці насильно зробили сторінку на такому сайті. І каже, що підсіла. Постійно заходиш, якісь повідомлення – цікаво.

Розказують, що мєнти часто сидять там під фейковими акаунтами. Чи то для розваги, чи то для слідчої роботи.

І дійсно, я раз заходив в … райвідділ, писав заяву там по одній справі і реально почув у них в кабінеті характерний звук, з яким на сайті знайомств приходять повідомлення. Я дивлюсь на міліціонера, а він так незворушно собі щось там пише.

За останній місяць чомусь відносно багато трансів появилися. Раніше я їх щось не бачив там.

Найцікавіше мати справу з одруженими. Вони до того всього цікаво підходять і чітко кажуть, що вони хочуть, без там всіляких варіантів. Цікаво чим,  ну, придумують, наприклад, різні місця зустрічі, їздиш з ними в інше місто, щось таке.

Немаловажний фактор з ними, правда, це не бути тупим. Бо їм потрібне теж більш-менш цікаве спілкування. Треба теж їх трохи слухати.

Всі розлучені якщо і ведуться на якісь стосунки, то тільки вже без обязатєльств. Заміж вже не хочуть. Вже там побували, вже мають дитину і їм вже такого не треба.

Або в декого просто вже дуже висока планка. Хочуть вже знайти якогось ідеального чоловіка.

Все-таки правда, що на контакт ідуть такі жінки, які у зовнішності мають якийсь гандж. Поправились трохи забагато чи ще щось. Головне на цьому не акцентувати, бо можуть дуже сильно образитись.

Якщо говорити про статистику, то є дуже поширена проблема – жінки вискакують по молодості заміж, чи по зальоту чи по дурному коханню. Потім вони попадають, як правило, на чоловіка, який ніби і гроші заробляє, але щось з ним не так. Або алкаш, переважно, на стакані сидить, або крім того ще й їй зраджує. Або ще може виявитися, що не задовольняє її в ліжку.

Спід-дейтінг, наприклад, в Західній Україні не має абсолютно ніяких перспектив. А так, через сайти, то дуже багато людей пробує, багато різних людей і хтось когось може зрештою знайти.

Гроші

Про гроші, як правило, питають зразу в переписці – з ким живеш, ким працюєш, чи є машина і т.д. Живеш з батьками, значить, все, свабодєн, йди нафіг.

Одна мені чітко сказала, що в неї є машина, вона мобільна і хоче теж зустріти такого мобільного.

З Києва дівчата, як правило, при машинах, всі наворочені, в дорогих шмотках. Але вони чотко пишуть – "да, якщо ти щедрий, з баблом, то приїжджай хоч зі Львова, хоч з Ужгорода, мені пофіг".

Ще з однією спілкувався і вона потім зізналася, що на сторінці фото не її власне. Вона, типу, заміжня і поставила якусь крадену аватарку з метою конспірації. Але, каже, "я подібна на ту, хто на цьому фото".

Я її попросив показати своє справжнє обличчя, вона виставила реальну фотографію і відразу ж стерла. Сказала, що їй байдуже чи я одружений, чи ні. Вона шукає просто чоловіка для приємного проведення часу.

Одним словом, гроші важливі, але не для всіх.

От мені вдавалося познайомитися з жінкою з малого містечка на Львівщині. Приїхала на машині, вся така на понтах. Ну і зразу зрозуміла, що я ніякий не багатий. Я теж зрозумів, що кастінг не пройшов, ну добре.

А тут бац, пише мені через якийсь тиждень і видно що щось таки її зачепило. Проходить місяць і я вже в неї в гостях, на машині мене забирає, відвозить і нормально, що я такий як я є.

Почуття

Якщо влюбиться, то да, тоді гроші відпадають. А влюбити в себе можна. Не те що я такий пік-апер, але спрацьовують два моменти. По-перше, якщо ти щирий, і це видно. Бо кожна розлучена десь там має свою психотравму і їй потрібен хтось, кому можеш довіряти, принаймні, психологічно, під час спілкування.

А другий момент, з цього можна сміятися, але деколи вплив мають якісь такі просто твої фізичні особливості, на рівні гормонів чи запаху, чи чогось такого. От, наприклад, з однією перший раз поцілувалися і відразу, буквально, її просто повело, вона закрила очі і майже повисла на мені. Ніби погано стало, а насправді, дуже добре.

Механізм конструювання почуттів дуже простий – це секс. Спочатку має бути секс, все інше то вже таке. Якщо в вас вже відбувся коїтус, ти вже себе показав, сам щось відчув, на неї подивився.

Як тільки вже відбувся секс, а якщо ще й був якийсь емоційний заряд, приніс там зранку квіти, кохве, ла-ла, зранку поцілував, обняв, а не просто втік, тоді все. Вважай, тоді є і почуття. Так можна і самому влюбитись. Пару раз зі мною таке було. Головне, щоб кобіта тебе допустила в свою ближню зону.

Але, переважно, все закінчується тільки обоюдним сексом.

Ще спрацьовує НЛП. Це звучить смішно, але от наприклад, проговорення якогось слова, може спрацювати. І, якщо жінка в розмові вживає слово секс, хай і в негативному значенні, то значить все може бути.

Як одна мені казала – "ти такий класний, ти не намагаєшся мене затягнути в ліжко". І це вона сказала раза чотири за вечір. І я вже позрозумівняв, що треба брати. І все було. Ну і ще алкоголь. Вона мене потім сама запросила в готель.

Коли жінка наголошує в переписці чи в розмові, що тільки не секс, то значить може бути і таке.

Пишуть, наприклад, для одноразового сексу не турбувати. А для многоразового, значить, можна.

Східнячки

Одна приїжджала з Луганська. Приїхала на чотири дні, як вона каже, в розвідку, подивитися місто. Типу, хоче сюди переселитися. Тобто, вона зараз живе під Харковом, але хоче до Львова. Поміняла в своїй анкеті місце проживання на Львів і шукає місцевих пацанчіків.

Таких багато, що зі сходу приїжджають до нас подивитися, що і як. Вони пишуть в анкеті Львів, але насправді самі десь звідти. Приїжджають і готують собі грунт для посадки. Через сайт знайомств.  Щоб не їхати сюди всліпу.

У дівчат зі сходу – Луганськ, Донецьк – дуже великий пієтет до Львова. Для них львів’янин - це, чомусь, щосьтаке особливе. То Садовому треба пам’ятник поставити, що нас так розкрутив чи що.

Але всі ці кабаки тематичні, історія Львова, їх дуже цікавлять. Їх всіх обов’язково треба зводити на Ратушу, на Високий замок, розказати про вежу Корнякта і що вона має 60 метрів. Найкраще вести в Монс Піус, всім дуже подобається. А потім вже можна і в Букет Вина. Взагалі, ця вся туристична мішура львівська на жінок з інших міст дуже діє.

Галичанки

Провінція значно легше йде на контакт. Тільки з ними свої проблеми. В них дуже сильно проявляється суміш такої галицької забитої традиційності і безпідставно високої самооцінки.

Що цікаво, практично всі галичанки з Тернополя, Борислава, Трускавця, Дрогобича і т.д., будучи примєрними жонами, начиталися чогось там в інтернеті і всі навчилися робити мінет. Зрозуміли, що це в сексі головне. Для них це ознака просунутості. Першим ділом роздягають тебе, як в порнусі, і роблять тобі там приємне. Причому самі до оральних ласк стосовно них, ставляться негативно. От так чомусь.

Галицьке виховання, все одно, залишається і дуже їм заважає. Забобонність – у всіх. Від’їжджаєш від Львова на 30 кілометрів і відразу з’являється забобонність, упереджене ставлення до інших груп, євреїв чи москалів. Ксенофобія, одним словом.

У сексі крайнощі  або зашореність, скованість, або така розкованість, що вже як повія. Каблуки, свічки, пеньюари, чулкі  вони думають, що так вміють, що вони при цьому дуже круто виглядають, але насправді. Хоча, це, може, дійсно і спрацьовує.

Вони всі як правило хороші господині, але всі, навіть викладачки, все-рівно несуть на собі той хрест провінціалізму.

З однією, наприклад, все було класно, був афігенний секс. Вона запросила мене до себе в райцентр. Зразу запропонувала взяти шампанське і йти в готель. Навіть вже домовилися, що будемо час від часу зустрічатися.

Так, що може би щось і вийшло в нас. Зовнішність в неї класна. Але от, подзвонила вона мені раз на якесь свято і почала звітуватися про все, що робить. Буквально про все по черзі. І коли дійшла до того як набиває кишку кров’янкою, я не витримав і сказав, що все.

Кожна друга, ну, чи може все-таки кожна третя жінка тепер має вдома вібратор. Це мода, це така вже ознака цивілізованості.

Навіть якщо їм то не подобається, все-одно тримають вдома в тумбочці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.