Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

vokzal.in.ua

П'ятниця, 10 квітня 2015, 09:05

8 авіакомпаній запрошують літати до Львова

аеропорт Львів

Державіаслужба запросила лоукости літати до Львова для підтримки експерименту «відкрите небо».

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Державна авіаційна служба України звернулася до бюджетних авіаперевізників з пропозицією розпочати польоти до аеропорту «Львів».

Направлено листи до таких авіакомпаній як Ryanair ltd, EasyJet, WizzAir Hungary, Vueling Airlines, Meridiana Fly S.p.a., Air Berlin,Germanwings, Norwegian Air Shuttle.

Також Державіаслужба звернулася до української діаспори в Європі з проханням підтримати ініціативу та зі свого боку продемонструвати європейським авіакомпаніям, що львівський напрям – затребуваний.

«Вихід лоукостів на нього – це можливість подорожувати з більшим комфортом і швидкістю та з меншими витратами», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, проект «відкрите небо», що з 2 квітня проводиться в аеропорту Львова, дасть можливість здешевити вартість квитка на авіаперельоти та збільшити пасажиропотік, а також позитивно вплине на розвиток Львівського аеропорту.

Авіакомпанія Wizz Air заявила, що 20 квітня «Візз Ейр Україна» припинить свою діяльність – залишаться лише рейси, які виконує Wizz Air Hungary. Відтак були  скасовані рейси Львів – Мілан Бергамо, Львів – Неаполь та Львів – Венеція Тревізо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.