Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ерік Парсаданян

Четвер, 16 квітня 2015, 11:49

У Львові обрали керівника міського осередку «Солідарності»

Ерік Парсаданян

Вчора на установчих зборах партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» головою львівського осередку партії обрали Еріка Парсаданяна.

Про це повідомила прес-служба Блоку Петра Порошенка.

Раніше Рада Львівської організації партії винесла на публічне обговорення три кандидатури на посаду голови міської організації: Еріка Парсаданяна, Ольгу Цап і Ореста Шейку.

Голосування проводилося серед користувачів соціальної мережі Фейсбук, де кожен зміг віддати свій голос та висловити думку. Інтернет-голосування тривало з 8 до 15 квітня і носило рекомендаційний характер.

Переможцем онлайн-перегонів став Ерік Парсаданян.

«Зняв свою кандидатуру на користь Еріка Парсаданяна, якого можу похвалити за енергійність та ініціативність. Це людина, якій можна і варто довірити партійне керівництво. Він дуже позитивно зарекомендував себе  як депутат Львівської міської ради. Тож, очоливши партійний осередок, політик і успішний підприємець матиме де реалізувати власний досвід і вміння» – сказав один з кандидатів Орест Шейка.

За словами голови територіальної організації Тараса Ситника, станом на сьогодні вже утворено чотири осередки партії, ще у шести ведеться підготовка до установчих зборів.

«Ми відкрита до активної участі громадськості політична сила, тому і всі органи і партійні посади формуємо відкрито. Для ефективного ведення партійних справ ми успішно по всій області ведемо реєстрацію місцевих осередків партії», – наголосив Тарас Ситник.

Наразі Ерік Парсаданян формує команду, яка буде представлена в органах місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.