Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

Понеділок, 20 квітня 2015, 09:55

Дільничний інспектор у Радехівському районі загинув під час виконання службових обов’язків, - Загарія

Дмитро Загарія

Появилася нова інформація щодо вбивства дільничного інспектора Андрія Думанського у Радехівському районі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

За словами начальника ГУ МВС України у Львівській області, полковника Дмитра Загарії, 18 квітня близько 22.00 год. у селі Лопатин Радехівського району дільничний інспектор міліції намагався припинити бійку, що виникла між місцевими мешканцями.

«Він намагався припинити бійку, але отримав удар по голові і на мить втратив свідомість. Потім нелюд – я не можу підібрати іншого слова, прив’язав міліціонера до сівалки, яка була запряжена двома кіньми і потягнув по дорозі. При цьому зловмисник наносив дільничному удари по голові металевою трубою», - розповів Дмитро Загарія.

Місцеві мешканці намагались зупинити коней, проте їм це не вдалось. Коні протягнули тіло дільничного 13 кілометрів у напрямку до межі Бродівського району. Тіло правоохоронця зловмисник скинув у меліоративний канал, заповнений водою, а сам з місця події втік.

«Завдяки злагодженим діям міліції, прокуратури, а також місцевих мешканців, нам вдалось швидко затримати зловмисника. Це 53-річний місцевий мешканець. Також до скоєння злочину причетний 26-річний мешканецьСокальського району Львівщини. Він також затриманий. Капітан міліції Андрій Думанський загинув під час виконання службових обов’язків», - зазначив Дмитро Загарія.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

У дільничного інспектора міліції капітана міліції Андрія Думанського залишилось двоє дітей.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.