Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гаряча вода

nokstv

Понеділок, 20 квітня 2015, 13:32

Влітку львів’яни можуть залишитися без гарячої води

гаряча вода

Через заборгованість за теплопостачання мешканці Львова можуть залишитися влітку без гарячої води.

Про це сьогодні на прес-конференції заявли представники ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

«Ми закликаємо усіх наших споживачів вчасно та в повному об’ємі розраховуватись за спожиту електроенергію, щоб наше підприємство мало змогу здійснити закупівлю газу та можливість виробляти гарячу воду у літній період»,  – заявила начальник служби обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець.

Загальна заборгованість ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 16 квітня,  становить 134 млн. 215 тис. грн. З них борг населення – 96,3 млн. грн., інші споживачі – 11,6 млн. грн., бюджетники – 26,2 млн. грн.

За словами тепловиків, незважаючи на те, що під час опалювального сезону опалення отримували усі споживачі, є значна частина фізичних та юридичних осіб, які мають велику заборгованість за послуги теплопостачання.

Нагадаємо, що 6 вулиць та 4 райони Львова залишаються без гарячої води у зв'язку з тим, що з 15 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» та 6 котелень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.