Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Вівторок, 26 червня 2012, 11:02

Дубневичі порвали з "партією Костюка та Юри Єнакієвського" (уточнено)

Сьогодні, 26 червня, під час сесії Львівської облради, голова ради Олег Панькевич зачитав заяву депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів про те, що вони виходять з фракції «Відродження».

Нагадаємо, як писали "Варіанти", "Богдан і Ярослав Дубневич, які при помаранчевій владі були депутатами місцевих рад від «Батьківщини», в 2010 році перемогли на мажоритарних виборах у Львівську облраду як висуванці від партії «Відродження». Сьогодні ж вони за активної підтримки Костюка і Партії регіонів, а також при мовчазній згоді масово купленої опозиції, починаючи від Батьківщини і завершуючи ВО «Свобода»,  борються за місця у парламенті. При цьому перемогу цих, як висловилася, Ірина Сех  «тушок», своїми руками і мозками, звісно ж, не на безоплатній основі, кують депутати Львівської організації Народного Руху України на чолі з скандально відомим Олександром Ганущиним". 

Нагадаємо, минулого тижня Партія регіонів офіційно запропонувала голові Львівської ОДА  та бізнес-партнеру братів Дубневичів Михайлові Костюку вступити в свої лави. Однак останній відмовився від пропозиції, зіславшись на те, що він є членом партії "Відродження". 

Також минулого тижня "Варіанти" нагадали про те, що в 2006 році саме за списком партії "Відродження" балотувався у народні депутати   Юрій Іванющенко (Юрій Єнакієвський), котрий в 2007 році таки потрапив до ВРУ, але вже за списком Партії регіонів.  

Ярослав Дубневич у коментарі журналістм заперечив свої плани після виходу з фракції "Відродження" вступити у Партію регіонів. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.