Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

евкуатор

Середа, 13 травня 2015, 18:25

Скандал навколо стоянки біля готелю «Львів»

евкуатор

Зупинка громадського транспорту біля готелю «Львів» створила конфліктну ситуацію між представниками готелю та громадськими активістами.

Сьогдні, 13 травня, відбувся рейд на зупинці громадського транспорту біля готелю «Львів» за участю ГО «За якісний транспорт», «Дорожнього контролю» та представників ДАІ міста Львова.

Метою акції було розчищення зупинки громадського транспорту від приватних автомобілів та привернення уваги жителів міста до порушення порядку паркування.

Представники Львівської ДАІ зазначили, що кишеня заїзду біля готеля «Львів» відведена для громадського транспорту, а не паркування приватних автомобілів.

«Було рішення міської ради щодо виділення місця для паркування біля готелю, ухвали сесії ніхто не відміняв, воно є чинним. Ми дотепер сплачуємо кошти за стоянку. Місто каже, що договір закінчився, але це не так, цого не скасавували. Ми оскаржуємо рішення по місцю зупинки у суді, але справа штучно затягується»,– зазначив адвокат, представник готелю «Львів» Сергій Гриценко.  

Представники готеля «Львів» заявили про подання судового позову з вимогою визнати встановлення знаків зупинки громадського транспорта неправомірним.

«Саме тут має бути зупинка громадського транспорту, зробити її в іншому місці неможливо, тому що транспорту доведеться перелаштовуватися в інший ряд, що створбватиме затори. Багато років автобуси зупиняються тут з порушеннями, висаджуючи пасажирів, тим самим блокують цілу смугу. Якщо ми зараз не вівільнимо якусь частину цієї парковки і не дамо автобусам заїздного карманчика, цей затор продовжуватиметься, тому потрібно чимось жертвувати. Якщо ми обладнаємо зупинку біля Оперного театру, це теж буде робити затори »,– представник «Дорожнього контролю Захід» Ярослав Порада.

На місце проведення рейду прибули евакуатори, які забрали з місця зупинки два автомобілі на штрафну стоянку. За словами працівника ДАІ, який був присутній під час евакуації, ці дії були неправомірними.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.