Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 14 травня 2015, 16:55

Садовий відмазався від заборони Останнього дзвоника

Андрій Садовий

Управління освіти Львівської міськради не приймало рішення щодо скасування свята Останнього дзвоника у Львові.

Сьогодні, 13 травня, міський голова Андрій Садовий прокоментував ситуацію щодо можливого cкасування Останнього дзвоника у деяких школах Львова.

«Дзвоники були, є і будуть завжди. Якщо школа має бажання до початку проведення дзвоника чи після нього піти помолитись – будь ласка, ми тільки будемо раді. Але кардинальних змін не вносимо. Кожна школа самостійно приймає рішення, як краще провести останній дзвоник. Хтось молиться в церкві, хтось запрошує отця до школи і вони разом моляться під час самого дзвоника. Кожна школа має свою історію, свої традиції, треба їх плекати і розвивати» – заявив Андрій Садовий.

За повідомленням управління освіти Львівської міськради, рішення про скасування свята Останнього дзвоника не розглядали, а пропозиція про проведення молебнів у храмах перед лінійками надходила від окремих навчальних закладів.

Нагадаємо, вчора з'явилась інформація про те, що половина шкіл у Львові святкуватимуть Останній дзвоник, інші – урочистий молебень у церкві.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.