Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ремонт дороги біля Золочева

loda.gov.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 09:49

На Львівщині через ремонт дороги обмежили рух транспорту поблизу Золочева

Ремонт дороги біля Золочева

На Львівщині триває ремонт траси Львів-Тернопіль – рух транспорту на ділянці обхід Золочева здійснюватиметься у реверсному режимі.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Сьогодні львівські дорожники розпочали роботи з середнього поточного ремонту на автомобільній дорозі Н-02 Львів-Тернопіль на ділянці км 68-км 72 обхід Золочева.

Перед цим тривали підготовчі роботи. На поверхні старої дороги щебенево-піщаною сумішшю були засипані ямки глибиною до 20 см, після чого фрезою розпушили і вимішали старе покриття з щебенем та піском, вирівняли поверхню дороги, утрамбувавши катком для забезпечення безпечного проїзду.

Застосування німецьких технологій на етапі підготовчих робіт дозволило використати для проведення ремонтних робіт старе дорожнє покриття.

Повністю ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід Золочева з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування буде завершено наприкінці 2015 року, за умовами договору між Службою автомобільних доріг та ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Наразі після завершення середнього дрібного ремонту планується відновити зношені верхні шари асфальтобетонних покриттів.

Також 3-4 квітня на цій ділянці дороги ТзОВ «Техно-Буд-Центр» розпочав фрезерування покриття та посилення щебеневої основи. Це дозволило забезпечити проїзд для автомобільного транспорту ділянкою на період проведення підготовчих робіт.

Протягом квітня також було влаштовано дренажі для забезпечення водоскиду з дорожнього полотна.

Нагадаємо, на фінансування ремонтних робіт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів в 2015 році проектом поки що не затвердженої постанови уряду передбачено 12 млн. 200 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.