Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Wizz Air

vidia.org

Вівторок, 19 травня 2015, 12:15

Wizz Air наразі не відновлюватиме рейси в Україні

Wizz Air

Авіакомпанія Wizz Air продовжить працювати у повітряному просторі України лише з 8 рейсами.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Wizz Air продовжує виконувати рейси з України на підставі поточного попиту. Як і на усіх ринках, де присутня група, ми постійно стежимо за попитом щодо пасажирів і напрямків, але наразі в нас немає ніяких щодо зміни своєї роботи в Україні", - повідомили в агентстві.

Авіакомпанія як і раніше, підтримуватиме стратегію відновлення роботи в майбутньому з базою в Києві. А також відкриє нову базу в Кошице вже у наступному місяці.

Нагадаємо, Wizz Air Group припинила діяльність свого дочірнього підприємства "Візз Ейр Україна" з ділових міркувань, пов'язаних з поточною ситуацією на Сході України.

Наразі угорська Wizz Air Holdings Plc продовжить реструктуризацію діяльності в Україні і з 20 квітня 2015 року Wizz Air Hungary виконує вісім рейсів до України та з України, а її дочірня авіакомпанія "Візз Ейр Україна", яка виконувала 16 рейсів на двох літаках, припинила свою діяльність з 20 квітня.

Як повідомляла прес-служба авіакомпанії, 4 червня 2015 року відбудеться відкриття бази угорської Wizz у Києві, на якій базуватиметься один літак Airbus A320.

Другий літак Airbus A320, який зараз базується в Києві, буде переміщений на нову базу Wizz Air в Кошице і виконуватиме рейси з Кошице в Мілан Бергамо і Шеффілд-Донкастер з початку червня 2015 року.

Нагадаємо, авіакомпанія Wizz Air Holdings скасувала рейси Львів – Мілан Бергамо, Львів – Неаполь та Львів – Венеція Тревізо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.