Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сміттєзвалище

tsn.ua

Вівторок, 19 травня 2015, 15:01

Найбільший забруднювач довкілля на Львівщині – ЛКП Збиранка"

сміттєзвалище

На Львівщині визначили найбільші підприємства-забруднювачі довкілля.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Збільшило негативний вплив на довкілля Львівське комунальне підприємство "Збиранка", яке продовжує працювати без дозвільних документів. Практично незмінною залишається ситуація на Роздільському державному гірничо-хімічному підприємстві "Сірка".

Зменшили шкідливі викиди у  довкілля управління магістральних газопроводів "Львівтрансгаз", Добротвірська теплоелектростанція та державне підприємство "Львіввугілля".

Загалом, якщо порівнювати кількість шкідливих викидів упродовж першого кварталу цього та минулого років, то підприємства-забруднювачі Львівської області за три місяці 2015 року зменшили екологічне навантаження на довкілля.

Нагадаємо, до переліку 100 об'єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні, у Львівській  області, входять: Добротвірська ТЕС, державне підприємство "Львіввугілля", УМГ "Львівтрансгаз", ЛКП "Збиранка", Роздільське ДГХП "Сірка", Львівське МКП "Львівводоканал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.