Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

Четвер, 21 травня 2015, 10:16

Зі Львова до Тель-Авіва і назад можна долетіти за 6561 грн.

аеропорт Львів

Вчора у аеропорті «Львів» авіаперевізник «Міжнародні Авіалінії України» офіційно презентували рейс Тель-Авів – Львів-Тель-Авів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора о 16.45 год. у конференц-залі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулась урочиста презентація нового рейсу сполученням Тель-Авів-Львів-Тель-Авів.

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень у період з 20 травня по 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львова по середах о 17:40 год, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 год за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00 год, приліт до Львова – о 01:30 год за місцевим часом.

Для пасажирів, що вилітають рейсом Тель-Авів-Львів-Тель-Авів доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Он-лайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2 години до вильоту рейсу за розкладом.

«Ми раді вітати авіакомпанію МАУ з відкриттям нового регулярного рейсу зі Львова до Тель-Авіва. Ми дуже цінуємо плідну співпрацю з національним авіаперевізником МАУ та бажаємо розвивати її і надалі. Рейс Тель-Авів-Львів-Тель-Авів - один з найочікуваніших рейсів для Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. З відкриттям цього рейсу стартує відкриття низки нових рейсів зі Львова від МАУ в напрямку до Мадрида, Рима, Болоньї та Одеси», – зазначив в.о. Генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Дмитро Шинкарчук.

Ціна квитка економ-класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає від 6561 грн. зі Львова (інформація за даними авіаперевізника).

«Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львова. Так, вже у другій половині червня наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Риму, Болоньї і Мадриду. Літо – традиційний час для подорожей, і наше завдання – максимально розширити спектр можливостей наших клієнтів, запропонувавши їм швидкі, зручні та безпечні авіаперевезення», - зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.