Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Акція протесту у Ратуші

Четвер, 21 травня 2015, 13:40

Ситуацію з "Привокзальним" розглядатиме робоча комісія

Акція протесту у Ратуші

Сьогодні відбулася акція протесту проти приватизації ринку "Привокзального" – мерія вирішила для вирішення цього питання створити робочу комісію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

До складу комісії увійшли представники ринку, депутати міської ради та представники виконавчих органів міської ради. Очолив комісію депутат міськради Андрій Карбовник.

"Конфлікт щодо Привокзальному ринку триває вже більше року. Те, що частину цього ринку свого часу продали, було помилкою. Власники порушують, на жаль, правила відносин з орендарями і тому протягом цілого року виникають проблеми і конфлікти. Мешканці мають великі претензії до керівництва ТзОВ "Привокзальний". Керівництво має претензії до них. Міліція уже порушила ряд кримінальних проваджень. Проте я переконаний, що ми це питання врегулюємо», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні зранку у холі львівської Ратуші працівники "Привокзального" влаштували голодування проти приватизації ринку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.