Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг

vidido.ua

Середа, 27 травня 2015, 14:30

Фірма львівського депутата ремонтуватиме трасу Київ-Чоп

ремонт доріг

Львівські дороги ремонтуватимуть 3 приватних підприємства та ДП «Львівський облавтодор».

Про це повідомляють «Наші гроші.Львів».

Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоди на ремонт доріг на загальну суму 21,66 млн грн. Йдеться про поточний та середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення Львівської області.

Приватне підприємство «Механіка К» вперше відремонтує дорогу Дрогобич-Довголука (Дрогобицький район) за 5,99 млн грн та частину траси Київ-Чоп у Сколівському районі за 4,29 млн грн. Його засновником є депутат Львівської обласної ради, директор та співвлавсник стрийського виробника вікон ТОВ «Екран».

Дорогу Пониква-Шишківці-Батьків (Бродівський район) відремонтує ТОВ «Техно-Буд-Центр» за 1,7 млн грн. Це підприємство декілька тижнів тому отримало підряд на ремонт дороги Рівне – Перемишляни за 32,5 млн грн та Львів-Тернопіль за 379,2 млн грн.

ДП «Львівський облавтодор» освоїть 8,15 млн грн на ремонт двох доріг –Рава-Руська – Гайок (Жовківський район) та Нагірне-Добромиль (Старосамбірський район).

А дорогу Синьків-Стремільче (Радехівський район) за 1,48 млн грн відремонтує МПП «Нара». Підприємство вдруге перемогло в тендерах на ремонт доріг. Попередній підряд фірма отримала кілька років тому від Бродівської міської ради на ремонт вулиць. Пізніше Державна фінансова інспекція у Львівській області звинуватила бродівських чиновників  у завищенні оплати робіт МПП «Нара».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.