Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МВС

lviv.mvs.gov.ua

Четвер, 28 травня 2015, 17:53

У Львові тестують кандидатів у «Мою нову міліцію»

МВС

Триває конкурсний відбір кандидатів на посади у патрульній службі поліції Львова.

Про це повідомляє Головне управління МВС України у Львівській області.

Тестування передбачають заліки з підтягування (для дівчат – віджимання від підлоги), а також біг на сто та на тисячу метрів.

«У цьому тестуванні нам дуже допомагають викладачі кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського університету фізичної культури. Також до фіксування результатів залучені працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області», - розповів заступник начальника Управління кадрового забезпечення капітан міліції Роман Баховський.

Усі групи майбутніх поліцейських супроводжують інструктори, тому кожен чітко знає коли і що він має робити.

«Спочатку реєстрація, формуються групи по 8 осіб. Претенденти з паспортом та медичною довідкою отримують номери, далі розминка та інструктаж. Доводимо до кожного які вправи потрібно буде виконати і як правильно їх виконувати», - розповів начальник кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ майор міліції Сергій Котов.

Перший тест – підтягування, далі, практично без перерви, стометрівка, після неї – крос. Також на майбутніх поліцейських чекають психологічні тести, навчання та екзамени.

«Наразі є всі підстави вважати, що новий підрозділ поліції буде укомплектований кращими», - підсумував заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, претендувати на посади у патрульній поліції Львова можуть громадяни України віком від 21 до 35 років. Наразі більше 5 тис. осіб заповнили анкети на конкурс у нову поліцію, 30% серед них – жінки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.