Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Ензим

П'ятниця, 29 травня 2015, 15:45

Ензим розробив комплекс очисних споруд

Ензим

У 2015 році львівський дріджзавод інвестував 6 млн. грн. в міські очисні споруди та використовує біологічні методи очистки стічних вод.

Про це повідомляє ПрАТ «Компанія Ензим».

В результаті очищення стічних вод підприємство отримує 100 м. куб. біогазу/доба, яким заміщає 25% природного газу. Капітальні інвестиції у власні очисні споруди «Компанії Ензим» за 2004-2014 рр. склали 9 млн. євро

«У 2015 році підприємство планує запустити додаткову анаеробну технологічну лінію для поглиблення очистки стоків. Після добудови додаткової анаеробної станції ми отримаємо поглиблене очищення стічних вод, що зменшить навантаження на міські очисні системи. В результаті очищення стічних вод на такому комплексі ми будемо продукувати 7000 м. куб. біогазу/доба, яким  плануємо заміщати 70% природного газу», – зазначив керівник технічного відділу «Компанії Ензим» Микола Шустер.

Додаткові інвестиції у очисні споруди компанії у 2015р складуть 2,2 млн. євро.

Нагадаємо, у Львові 8 підприємств не очищують свої стічні води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.