Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

нежитлове приміщення

elayatserkov.ko.slando.ua

П'ятниця, 29 травня 2015, 17:04

У Львові виділили приміщення на Центр надання адмінпослуг

нежитлове приміщення

Відтепер територіальні підрозділи Центру надання адмінпослуг знаходитимуться на вул. К. Левицького, 67 та вул. І. Виговського, 32.

Про це йшлося сьогодні, 29 травня, на виконкомі Львівської міської ради.

Виконком надав комунальні приміщення на вул. К. Левицького, 67 та вул. І. Виговського, 32 для влаштування територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг Львова.

Також було вирішено забезпечити комп'ютерною технікою, офісними меблями та електронною системою керування чергою для обслуговування відвідувачів не менше 12 робочих місць на вул. І. Виговського, 32 та 21 робоче місце –  на вул. К. Левицького, 67.

Реконструкцією приміщень під підрозділ з метою підвищення якості надання адміністративних послуг займатимуться районні адміністрації.

Окрім того, управління комунальної власності міськради повинне надали приміщення для створенні територіальних підрозділів Центру у Сихівському, Франківському та Шевченківському районах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.