Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття дороги

styknews.info

Вівторок, 2 червня 2015, 14:32

У Бориславі перекрили дорогу – вимагають відновити воду

перекриття дороги

Сьогодні мешканці Борислава перекрили дорогу у напрямку до Східниці через відсутність водопостачання у місті. 

Про це повідомляє спільнота Varta1 на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дорога на Східницю перекрита. У Бориславі місцеві жителі перекрили всі дороги. Вимагають відновити подачу води. Стоїмо з 10 год. На 13.50 год рух і далі закритий", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у Бориславській міській раді, у Бориславі та Східниці – кризова ситуація з централізованим водопостачанням.

ПАТ "Львівобленерго" знеструмило КП "Бориславводоканал" через заборгованість, відтак воду до мешканців доводиться підвозити. А внаслідок сильних дощів водоканалу не вдалося підвезти воду до мешканців автоцистернами, відтак, минулого тижня бориславці залишилися без води.

Нагадаємо, голова Львівського обласного антимонопольного територіального комітету Андрійй Басараба заявив, що "Львівобленерго" не має права повністю відключати електропостачання водоканалам.

20 квітня у Бориславі вийшов з ладу водяний насос на водонасосній станції "Рибник" КП "Бориславводоканал". Більше 2 тижнів близько 13 тис мешканців міста залишалися без води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.