Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військова форма

uapress.info

П'ятниця, 5 червня 2015, 17:49

Українських військових забезпечуватимуть за стандартами НАТО

військова форма

Відтепер Міноборони здійснюватиме закупівлю та забезпечення українських військових якісними засобами захисту буде здійснюватись за стандартами НАТО.

Про це повідомляє УНН.

Під час робочої наради під керівництвом заступника міністра оборони України Юрія Гусєва було затверджено два військових стандарта Міністерства оборони України на основі стандартів НАТО — STANAG 2920, STANAG 4926.

Затвердження вказаних стандартів в подальшому дозволить здійснювати закупівлю та забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України якісними засобами захисту та обмундируванням, зокрема захисними окулярами, бронежилетами, шоломами тощо.

"Це дуже важливий крок, який має надзвичайну важливість в першу чергу для особового складу, залученого до участі в антитерористичній операції", — підкреслив Юрій Гусєв.

Заступник міністра оборони України наголосив на необхідності інтенсифікації впровадження в сфері оборони України передового досвіду країн — членів НАТО та поставив відповідні завдання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.